Navigatie

Een van de leukste dingen als ouder is dat je je baby kunt verwennen met de liefste accessoires en speeltjes!

De kinderkamer is leuk om in te gaan richten en vaak ben je als (aanstaande) ouder(s) druk bezig met het ontwerpen van je nieuwe babykamer. The Littles heeft de mooiste houten mobiles die van het bed een gezellige plek maken.

Onze knuffels geven je baby troost en onze muzikale mobielen, gemaakt van de zachtste stoffen spelen zoete slaapliedjes.

Wanneer je erop uit gaat is het makkelijk om de speen aan een speenkoord vast te maken zo verlies je het speentje niet tijdens het autorijden of wanneer je aan het wandelen bent met je kleintje.

Vaak is het eerste speelgoed waar baby's mee spelen een rammelaar, een rammelaar is licht van gewicht en baby's kunnen dit vaak makkelijk vastpakken. The Littles heeft een grote collectie rammelaars, zachte rammelaars, houten rammelaars maar ook ringrammelaars dit is een houten ring die de baby kan vast pakken en daarop zit dan een leuk knuffel dier! Alle rammelaars van The Littles maken een leuk geluidje!

Gratis Verzending!

Wil jij nog een leuk cadeau voor onder de boom? Wacht dan niet te lang met bestellen!

The Littles heeft bijna vakantie en verstuurd vrijdag 21 december de laatste pakketjes....

Gebruik kortingscode: fijnekerstdagen

voor 10% korting + Gratis verzending!

The Littles heeft vakantie van 22 december t/m 1 januari wij versturen bestellingen die in onze vakantie gedaan worden weer vanaf 2 januari.

The Littles wenst iedereen hele fijne feestdagen en een heel gelukkig en vooral gezond 2019!!

Veilig winkelen

 

© 2018 The Littles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel